Slider

Ostetaan torppa, metsätila tahi piilopirtti.

24.8.2019


Mielessä vuosia kytenyt haave halutaan tehdä todeksi. Halutaan ostaa piilopirtti osa-aikaiseksi asumukseksi ja sen ympärillä oleva metsä suojeltavaksi. Pieni torppa luonnon rauhasta. Vihdoinkin se tuntuu toteutettavalta asialta, ei vain kaukaiselta unelmalta.

Futismutsi Ahvenanmaalla. Päivä 3.

21.8.2019

Olimmehan me siellä Ahvenanmaalla vielä kolmannen päivänkin. Ja oikeastaan neljännenkin, sillä laiva kohti Turksua lähti vasta iltapäivällä. Jostain syystä kirjoittaminen on näin kesällä jäänyt. Tietokoneen nappaaminen hyppysiin on tuntunut rasittavalta. Mutta kolmas päivä Ahvenanmaalla oli huippu! Se oli omistettu linnatouhuille ja maisemille.Futismutsi Ahvenanmaalla. Päivä 2.

1.7.2019 Hyvin nukutun yön jälkeen oli ilo herätä aurinkoiseen päivään Ahvenanmaalla. Ensin suuntasimme katsomaan esikoisen pelejä.

Päivän ohjelmassa oli tutustuminen museolaiva Pomerniin. Ihanaa, että lapsi on aina niin innoissaan lähdössä kaikkiin museojuttuihin. Hän olisi tahtonut kiertää myös Ålands Sjöfartsmuseumin, mutta valitettavasti meillä ei tällä kertaa ollut aikaa siihen, sillä me aikuiset halusimme ehtiä katsomaan isoveljen pelejä. Siinä jälleen yksi syy uuteen Ahvenanmaan reissuun.


Futismutsi Ahvenanmaalla. Päivä 1.

25.6.2019
Viime viikolla olimme kolmen yön matkalla Ahvenanmaalla. Saari on ollut matkahaavelistallani ikuisesti, mutta vasta nyt reissusta tuli totta. Syy löytyi jälleen pyöreästä esineestä. Esikoinen nimittäin osallistui futisjoukkueensa kanssa Åland cupiin. Hän lähti matkaan jo lauantaina, me vasta maanantaina. Katselimme hänen pelejään, mutta aikaa jäi myös Ahvenanmaahan tutustumiseen. Futari itse meni joukkueen mukana omia menojaan. Sen verran tuo saari vei sydämeni, että varmasti hänenkin kanssaan uudelleen menemme.


CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan