Slider

Kirjojen paluu

15.2.2019Lapsena luin aina. Rakastin uppoutumista tarinoiden maailmaan. Jossain vaiheessa tieteelliset kirjat täyttivät maailmani. Hyvä niin. Mutta niiden parissa harvoin pääsee samanlaiselle eskapistiselle mielenmatkalle, kuin  kaunokirjallisuuden äärellä. Vietin aivan liian pitkään ilman kaunokirjallisuuden tuottamaa kutkutusta mielessä. Saatika runojen!Vähitellen olen jälleen löytänyt itseni yhä enemmän ja enemmän kirjojen maailmasta. Olen kuunnellut ja lukenut. Matkalla töihin ja töistä on bussissa ihana laittaa kuulokkeisiin pyörimään hyvä kirja ja sulkea silmät. Kotona on ihana uppoutua sohvan nurkkaan kirja kädessä. Ja kuinka ihanaa olikaan viettää kurssimatkalla ilta hotellihuoneessa hyvää kirjaa lukien.

Äänikirjoja kuunnellessa minulle on erittäin tärkeää lukijan ääni. Sen on sovittava kirjaan. Muutaman lupaavan kirjan olen jättänyt kesken hetimmiten lukijan vuoksi. Ne aion lukea tekstinä. Parhaimmillaan lukijan ääni soljuu kuin sanoihin kietoutuen.

Viimeaikoina olen lukenut ja kuunnellut eritoten suomalaisia naiskirjailijoita. On ihanaa huomata, että suomen kieli ja sen kyky kietoutua tarinaksi on voimissaan.

Luetko sinä? Kuunteletko äänikirjoja? Mitä kirjaa suosittelisit minulle?

Ihanaa viikonloppua! Ja ihanaa talvilomaa kaikille meille, joilla se on nyt alkamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan