Slider

Hei hei kesä!

29.8.2018

Elokuu lähenee loppuaan. Huomasin juuri, että en ole heinäkuun jälkeen kirjoittanut mitään. Kesä on ollut mahtava! Lämpöä on vielä jäljlellä, mutta ilmassa on jo syksyn saapumisen tuntua.

Tänä kesänä muun muassa...

- Olen nauttinut töissä käynnistä, mutta olen kaivannut myös lomaa. Viikko plus pari hajanaista päivää ei tuntunut riittävän. Mutta mukavassa työssä on mukava puskea eteenpäin. Tällä viikolla esimerkiksi olen saanut rapsutella lampaita.

- Olen nauttinut helteistä. Mutta samalla olen ollut huolissani ilmastonmuutoksesta. Olen pyöräillyt vastatuuleen pohtien ovatko tuulet lisääntyneet.

- Olen syönyt paljon marjoja ja omenoita. Surrut sitä, kuinka paljon kaikkialta päätyy omenia jätteeseen. Ihaillut kotipihan pieniä urheita omenapuita (joiden viimeiset omenat päätyivät eilen naakkojen suihin.)

- Olen haaveillut matkustamisesta ja käynyt Tallinnassa.

- Olen ihaillut luonnon kauneutta ja voimaa.


Saattaa olla, että  blogini pysyy hiljasena myös seuraavan kuukauden ajan. Sillä jippii! Väittelen vihdoin. Tässä on vielä jonkin verran hommaa ennen kuin h-hetki koittaa 21.9. Mutta sen jälkeen varmasti tavataan! Instagramiin päivitän kuulumisia varmasti. Tuu siis ihmeessä seuraamaan @minnaliisas

Mukavaa syksyn alkua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan