Slider

10 vinkkiä rupsahtamiseen.

12.7.2018


Tervehdys peiton alta. Kesäflunssa iski kesäkelien jälleen saapuessa. Onneksi sääennuste kuitenkin näyttää loistokelien jatkuvan eli enköhän mäkin ehdi niistä vielä nauttia. Unen ja valveen rajamailla asiaa pohdittuani totesin, että olen päästänyt elämäntapani ja itseni rupsahtamaan. Vastustuskyky ainakin tuntuu olevan nyt totaalisen pohjamudissa, sillä edelliskerran olin flunssassa juhannusviikolla. Tässäpä siis oma kokemukseni siitä, miten rupsahtaminen onnistuu. Kuinka saada vastustuskyky alas? Kuinka saada olemus rupsahtaneeksi?
  1. Jos olet harrastanut liikuntaa aktiivisesti lopeta se tai minimoi se ainakin vähiin.
  2. Puputa mitä sattuu. Mussuta leipää paljon ja herkuttele. Syö lounaaksi eineksiä.
  3. Älä syö terveellisiä ruokia, joista saisit vitamiineja. Äläkä ainakaan muista ottaa vitamiineja purkista.
  4. Nuku liian vähän. 
  5. Älä missään nimessä ulkoile riittävästi. Metsään ja muualle luontoon ei kannata mennä, sillä sillä on todettu olevan terveysvaikutuksia.
  6. Älä juo vettä riittävästi.
  7. Opettele olemaan stressaantunut kaikesta.
  8. Ajattele negatiivisesti
  9. Älä hoida ulkoista olemustasi. Käytä vaatteita joissa et tunne oloasi omaksi itseksesi. Älä hoida hiuksiasi tai ihoasi. 
  10. Keksi tekosyitä olla liikkumatta, syömättä terveellisesti jne. Minä en ainakaan ehdi liikkua, koska työpäivät venyvät pitkiksi, mua väsyttää aina, lasten harrastuksissakin menee kaikki illat, mulla on ollut niin rankkaa, on masentanut jne.

Nämä vinkit on hyväksi todettu. Siltä ainakin just nyt tässä yskiessäni tuntuu. Jos kuitenkin kääntäisin nämä kymmenen vinkkiä ylösalaisin. Ajattelisin positiivisesti ja ryhtyisin huolehtimaan itsestäni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan