Slider

Talven kuulumisia.

13.3.2018


Edellisestä postauksesta on kulunut aivan liian kauan. Aika on kulunut. Säät ovat vaihtuneet. Paljon on ehtinyt tapahtua, mutta tekstiksi asti tapahtuneet eivät ole yltäneet.


Määräaikainen työpestini päättyi ja nyt katson mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Olen yrittänyt tehdä asioita joista pidän. Sekä myös asioita joita en ole erinäisistä syistä ehtinyt tai jaksanut tehdä aiemmin.


  • Olen ollut lasten kanssa. Yrittänyt olla 100 prosenttisesti läsnä.
  • Olen ostanut sukset. Pidemmät hiihtämiset taitavat jäädä ensi talveen. Mutta hiihtäminen on jotain, jota olen suunnattomasti kaivannut. 
  • Olen laskenut pulkkamäessä. 
  • Olen käynyt laskettelemassa ensimmäistä kertaa lukioiän jälkeen. Ihmeesti suksi kääntyi. Aivan yhtä lähekkäin en osannut suksia pitää, kuin silloin joskus ennen. Hyppäsin jopa pienestä hyppyristä pojan ja hänen kaverinsa yllyttämänä. Toisen hyppyrin kohdalla kaaduin.
  • Olen jatkanut minimalismipeliä laskematta tavaroita kuitenkaan. 
  • Olen kiikuttanut tavaraa kirppikselle ja myynyt netissä.
  • Olen maalannut lapsen huoneen ja miettinyt sisustamista muutoinkin
  • Olen yrittänyt selvittää kuka minä olen. Siinä yhä onnistumatta.1 kommentti:

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan