Slider

Lunta!

27.12.2017


Tapaninpäivänä tyhjensin sadevesitynnyriä. Valkea joulu oli tänäkin vuonna muutamaa jäljellä olevaa länttiä lukuunottamatta turha toive. Ennätimme jo suunnitella pulkkamäkiretkeä jonnekin lumisiin maisemiin, mutta yllättäen heräsimmekin tänä aamuna lumisen maiseman keskeltä.Koska täällä lounaisella rannikolla ei koskaan voi tietää kuinka kauan kukin säätila kestää, ryhdyin herättyäni (se oli tosi myöhään) hoputtamaan lapsia ulos. "Menkää nyt äkkiä ennen kuin lumi sulaa!" Samaa kiirettä aiheuttivat kesällä ne harvat +20 astetta päivät, jolloin oli kiire uimaan. Tai ihan vain pouta jolloin oli mahdollisuus grillata.

Auringon säteet saivat puiden oksilla lepäävät vesipisarat loistamaan timantteina. Kannatti raahautua hetkeksi ulos, vaikka yhä vallassaan pitävä jouluflunssa tekikin lumessa kävelystä raskasta. Hengitin syvään. Katsoin kohti auringon säteitä. Toivoin lumipäivien jatkuvan päivien pidetessä. Oi jospa olisi monta pulkkamäkipäivää vielä edessä.

Mukavia ja aurinkoisia välipäiviä!


2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että saitte edes hetkeksi pulkkakelit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! Nyt jo lumi on taas kertaalleen sulanut. Eilen satoi pikkuisen lunta, muttei laisinkaan pulkkakelien vertaa.

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan