Slider

Jouluinen paluu blogin äärelle.

25.12.2017Istun kynttilöiden loisteessa (sähköisten ja oikeitten). Ulkona on pimeää. Lupaava lumisade muuttui rännäksi. Onneksi kotona on valoisaa. Lasten joulunodotusjännitys on jäänyt taa. Jäljellä on vain ihan normaali töhnötys.

En ole kirjoittanut blogiini aikoihin. Ei ole ollut blogin aika. En ole halunnut itseäni siihen pakottaa. Vähitellen kuitenkin sormeni alkoivat syyhytä kirjoittamisen pariin. Päivitin blogini ulkoasua (se on vähän kesken vielä). Mielessä pyörii monta postausideaa. Toivon, että blogiini vielä joku löytääkin. Että kirjoitusideani kiinnostavat jotakuta. Enhän toki voi tietää tulevasta, mutta toivon, että blogivire pysyy yllä.


Just nyt tarvitsen niitä hetkiin pysähtymisiä. Blogissani tahdon kirjoittaa positiivisesti elämästä ja kokemuksista. Ei. Aina ei naurata, aina ei jaksa olla positiivinen. Mutta ei niistä tee mieli kirjoittaa. Jopa pimeyden keskellä on valoa. Ja kun sen valon ääreen pysähtyy, se valo laajenee. Positiivinen elämänasenne on jotain jota kovasti yritän opetella.

Palaillaan pian! Rauhaisaa joulun jatkoa just sulle!

8 kommenttia:

 1. Tapaninaamun huomenvilkutus luoksesi, kiva kuulla sinusta minna-liisa! Blogilla on aikansa ja palonsa, pakottamalla se ei etene, pikemminkin kuihtuu pois. Ihanasti toteat valon äärelle pysähtymisestä ja valon laajenemisesta. Uskon, että meille kaikille on arvokasta oppia positiivista elämänasennetta.

  Lempeänhellää joulua ja loppuvuotta♥

  VastaaPoista
 2. Kiiitos ♥ Lempeitä ja valoisia välipäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää uusi ulkoasu. Itsekin olen taas kerran kamppaillut blogin pitämisen suhteen. Olen kadottanut inspiksen ja se näkyy yhä harvenevissa päivityksissä.
  Hyvää loppuvuotta ja parempaa alkavaa Sinulle ja rakkaillesi!

  VastaaPoista
 4. Todella kivan näköinen ja raikas ulkoasu!

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan