Slider

Seurasaari.

2.6.2017
Toukokuussa ennätin pitkästä aikaa vierailemaan Seurasaareen Helsingissä. Seurasaaren ulkomuseo on kohde jonka muistan jo lapsuuden kesälomamatkoilta. Jep. Olin museofani jo lapsena. Seurasaaressa minut valtasi jälleen se sama kutkuttava tunne, jonka muistan jo lapsuudestani. Se tunne, joka valtaa minut historian ja kulttuuriperinnön äärellä. Olen aina rakastanut tarinoita, vanhoja esineitä ja historiaa.

Matkasin Seurasaareen Helsingin keskustasta linja-autolla numero 24. Matkaan kului aikaa noin 20 minuuttia. Pohdiskelin myös Helsingin kaupunkipyörien testaamista, sillä myös Seurasaaren sillan kupeesta löytyy polkupyöräasema, mutta päädyin linja-autoon.

Seurasaaren portilla uusin vanhentuneen Museokorttini ja lähdin kiertelemään saarta. Alueelle pääsee toki tallustelemaan ilman pääsymaksuakin, mikäli ei halua tutustua ulkomuseon rakennuksiin. Kulttuuriperinnön ohella alue kätkeekin sisäänsä kauniin kappaleen luontoa. Kauniissa säässä katselin kukkivia valkovuokkoja, kuuntelin lintujen laulua ja katselin ketun juoksua.

2 kommenttia:

 1. Seurasaari on todella upea paikka ja todellinen helmi pääkaupungissa. Olen käynyt siellä vain pari kertaa, mutta käynneistä on jäänyt hyvä mieli.
  Onnellista viikonvaihdetta, Minna-Liisa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Seurasaari on kyllä helmi, jossa käymisestä tulee hyvä mieli. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan