Slider

Lasten kanssa Viking Gracella.

28.6.2017


Ihan kivoja ne ovat nuo pikkureissutkin. Viking Grace on ensinnäkin ihan kiva laiva. Buffetlounaalla tuli ahdettua napa ähkytäyteen. Leikkipaikoissa riittii vilinää. Maisemat oli kivoja. Sää tosin oli liian kylmä kannella hengailuun.

Ongelmia aiheutti vähän viis- ja melkein yhdeksänvuotiaan tyystin erilaiset menohalut. Näin jälkeen päin voin todeta, että etenkin nuorempi oli erittäin tyytyväinen matkaansa. Ja kai se isompikin tykkäsi. Nuorimmaiselle kohokohta oli polkuautoajelu laivan kannella. Isompikin toki kävi polkuautolla ajelemassa, mutta suurimman osan ajasta hän vietti UV-jalkapalloa pelaten. Laivan konferenssihuoneet olivat kesän ajaksi muuttuneet lasten leikkipaikoiksi, joista löytyi siis muun muassa tuo jalkapallo, nukketeatteri ja pomppulinna.

Mutta niin. Matkakuumeen poistoon laivareissuista ei ole. Kaihoisasti katselimme kohti Tukholmaa. Ehkä sekin retki vielä koitttaa.
2 kommenttia:

 1. Mekin käytiin samaisella paatilla keväällä. Ohjelma oli mun mielestä enemmän pikkulapsille suunnattu. Meidän 9- ja 11-vuotiaat oli vähän jo isoja...
  Isot onnittelut työkuvioista!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja ohjelmasta samaa mieltä. Nyt onneksi kesällä oli tuo hohtojalkkis, mutta muutoin tekeminen meinasi isommalta loppua kesken.

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan